30 Ağustos 2015 Pazar 16:19
Fenerbahçe'nin yeni transferi Markovic 'Parçası olacağım'

 

F.Bahçe'nin bir yıllık kiralanması için prensip anlaşmasına vardığı Liverpoollu yıldız Lazar Markovic dün İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Sırp futbolcu, Avrupa'nın en büyük ve en güçlü takımlarından birine geldiğini ifade ederek,"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Avrupa'nın en büyük takımlarından birinin parçası olmayı umuyorum. Tek isteğim F.Bahçe'nin oyuncusu olmak. F.Bahçe ve taraftarını biliyorum. Taraftarla ilgili de ciddi bilgiye sahibim. Söyleyeceğim tek şey, onlarla en kısa zamanda görüşmeyi umuyorum" dedi. Fenerbahçe'nin bu sezon gerçekleştirdiği transferlerle ilgili olarak da konuşan Markovic, "Çoğunu tanıyorum önemli oyuncular. Van Persie ve Nani'ye karşı oynadım" ifadelerini kullandı. 



FARKINI HERKES GÖRECEK



Markovic 94 jenerasyonunun dünyadaki en yetenekli kanat oyuncuları arasında anılan bir isim olarak vitrine çıktı. Henüz 19 yaşındayken Benfica'nın onun için Partizan'a ödediği bonservis 10 milyon Euro idi. F.Bahçe'yi eledikten sonra bir ay içinde 3 kupayı kaybedip psikolojik olarak dağılan Benfica'da çok genç yaşta sorumluluk alıp hücum liderlerinden oldu. Kendisini özel kılan yeteneklerine karşın çok erken İngiltere'ye gitti ve Liverpool'da Brendan Rodgers ona 3-5-2'nin sağında rol açsa da defans ağırlıklı oynama görevini benimseyemedi. Türkiye'nin çok üzerinde bir yetenek seviyesine sahip, topu ayağına aldığı andan itibaren farkını izleyenlere hissettirecek Markovic'i 1 yıl kiralık da olsa oynatabilmek önemli bir başarı.


GÜRCAN BİLGİÇ - Bir görüş



Yetenekleri tartışılmaz

Markovic'in yetenekleri tartışılmaz... 20 yaşında Premier Lig'in devlerinden Liverpool tarafından 25 milyon Euro bonservis bedeli ödenmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Herkesin kendisinden beklentisi büyük. Balkanlı oyuncular için İstanbul yarı evleri gibi diyebiliriz. Portekiz ve İngiltere'den sonra burada mutlu olacaktır. Yetenekleri zaten belli... Umarım forma rekabetinin içine girmesi uzun sürmez ve kiralık geldiği F.Bahçe'de kalıcı olmayı dener.





SABAH KONTROL AKŞAM MAÇ!

Bu sabah sağlık kontrolünden geçecek olan Markovic akşam da Antalyaspor maçını izlemek için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda olacak.

 

Son Güncelleme: 18.07.2017 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.