26 Temmuz 2016 Salı 16:10
Fenerbahçe,Taraftarını Uyardı!

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaMonaco ile karşılaşacak Fenerbahçe, kritik müsabaka öncesi duyuru yayınladı.  Sarı-Lacivertli kulüp, karşılaşmanın 'Yüksek Rizikolu Maç' statüsüne alındığını açıkladı.

Sarı-Lacivertliler'in açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Takımımızın, 27 Temmuz 2016 Çarşamba günü AS Monaco takımı ile UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu müsabakası UEFA tarafından “Yüksek Rizikolu Maç” statüsüne alınmıştır. Bu müsabaka için UEFA ayrıca güvenlik delegesi ataması yapmıştır. Hep birlikte Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu SporKompleksi’nde olacağız.

Bilindiği üzere 2012/2013 sezonunda oynadığımız UEFA maçlarında yaşanan önemli disiplin ve güvenlik ihlalleri sebebiyle kulübümüz çok ciddi yaptırımlara ve para cezalarına maruz kalmış, önemli mağduriyetler yaşamıştır.

Büyük Fenerbahçe’nin bu büyük taraftarı, daima, takımının iyi gününde yanında olmakla birlikte, kötü gününde de ayağa kalkmasındaki en önemli faktör olmuştur ve bundan sonra da böyle olacaktır.

Bu nedenle, siz sevgili taraftarlarımızdan beklentimiz
*Herhangi bir disiplin ve güvelik ihlalinin yapılmaması,

*90 dakika boyunca, bitmez tükenmez bir destekle takımımızın arkasında olunması,
*Stadyum girişinde -güvenlik görevlileri tarafından alınacağı için- stada gelirken yanınızda bozuk para taşımamanız,
*Merdiven boşluklarında oturulmaması,
*Maç öncesi, maç sırasında ve maç sonrasında sahaya girilmemesi,
*Hiçbir şekilde, rakibi hedef alan, siyasi içerik barındıran ya da siyasi içerik çağrıştıran slogan atılmaması, pankart, flama ve benzeri gibi objelerin stada getirilmemesi,
*Sahaya kesinlikle yabancı madde atılmamasının sağlanması,
*Maytap, meşale ve bu tür yanıcı ve yaralayıcı maddelerin kesinlikle kullanılmaması, kullananların engellenmesi ve bu konuda direniş gösterenlerin ivedilikle güvenlik birimlerine bildirilmesi,
*Rakip takım taraftarlarının olası provokasyonuna karşı sakin kalarak SADECE VE SADECE FENERBAHÇEMİZE DESTEK OLMANIZDIR.

Unutulmamalıdır ki, sporun ruhuna aykırı yaşanabilecek olan herhangi bir saha olayında, kulübümüz maddi ve manevi anlamda büyük bir zarara uğrayacaktır.

Konu ile ilgili taraftarlarımızın hassasiyet göstermelerini ve yalnızca takımımıza destek olmalarını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla."

Son Güncelleme: 26.07.2016 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.