08 Temmuz 2015 Çarşamba 10:44
Fenerbahçe'ye Robben sözü

Fenerbahçe - tarihinde eşine az rastlanacak bir transfer taarruzuna girdi. Sükse yapacak isimleri kadrosuna katarak 3 kulvarda başarıdan başarıya koşacak bir takım yaratmanın hayallerini kuran Başkan Aziz Yıldırım Nani'yi bitirip, Van Persie'yi de imza aşamasına getirdikten sonra gözünü bu kez Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben'e dikti. Bir süredir bu oyuncuyu kadrosuna katmanın planlarını kuran Yıldırım'ın Robben için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Hollandalı futbolcu için sponsoru Adidas ile temasa geçen Başkan Aziz Yıldırım bu futbolcunun transferi için Adidas'tan destek istedi. Adidas yetkililerinin, "Robben gibi marka bir oyuncunun Fenerbahçe'ye getirilmesi bizim için de önemli bir hamle olur. Bu transferde size gereken yardım neyse yerine getirmeye çalışacağız. Bu konuda bir şüpheniz olmasın" cevabını verdiği öğrenildi.

ROBBEN'E BU FORMAYI MUTLAKA GİYDİRECEĞİM
Adidas'tan tam destek aldığı için eli daha da güçlenen Aziz Yıldırım kulübün yapacağı sponsorluk anlaşmalarına Adidas ile olan ilişkisi nedeniyle büyük özen gösteriyor. Hatta bazı futbolcuların kramponları Adidas değilse bunların logosunu bile kapattıran Yıldırım böylece Adidas dışında hiçbir sponsorun ön plana çıkmasını istemiyor. Yıldırım'ın yakın çevresine, "Ben Arjen Robben'e bu formayı giydireceğim. Fenerbahçe'de oynamak ona çok yakışır" dediği gelen bilgiler arasında.


 

Son Güncelleme: 12.08.2016 21:37
Anahtar Kelimeler:
SözüFenerbahçeye Robben
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.