08 Mart 2018 Perşembe 16:53
FIFA’dan Trabzonspor’a transfer yasağı

Aldığı başarısız saha sonuçlarının yanı sıra ekonomik sıkıntılarla da boğuşan Trabzonspor’a FIFA’dan transfer yasağı geldi. Ancak bordo-mavili kulübün FIFA ile görüşüp sorunu çözeceği ve yasağı kaldıracağı öğrenildi.

Bundan önceki dönemlerde yaşadığı ekonomik sıkıntılarla gündeme gelen Karadeniz ekibi, transfer yasağı ile karşı karşıya kaldı. FIFA; Bero, Slovakya’nın Trencin kulübü ve Trabzonspor arasındaki hukuki süreçle ilgili kararını verdi. FIFA, Bero’nun transferi için Trencin kulübüne zamanında yapılmayan ödemeden dolayı Trabzonspor’un 2018-19 sezonu yaz döneminde transfer yapmamasına karar verdiği yazıyı Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) gönderdi.

TFF’ye gelen yazı üzerine harekete geçen Trabzonspor’un, sorunu en kısa zamanda çözüp transfer yasağını kaldıracağı bildirildi.

(Gökmen Şahin/İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.