07 Şubat 2019 Perşembe 11:23
Galatasaray'a Yeni Transfer Olan Kostas Mitroglou Krizi

Ünlü futbol dergisi France Football'un Mitroglou'nun Galatasaray'a transferi ile ilgili ortaya attığı iddia gündeme bomba gibi düştü.

France Football'un son sayısında Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Dünyaca ünlü futbol dergisine göre Galatasaray'ın 18 aylığına Marsilya'dan kiraladığı Kostas Mitroglou, yönetim ve Fatih Terim arasında bir otorite krizine neden oldu.

55 dakika forma giydiği Alanyaspor maçında etkisiz bir görüntü sergileyen Yunan forvetin Terim'in planlarında yer almadığı, yönetimin 'Transfer kararlarını biz veriyoruz' mesajı vermek için Mitroglou'yu kiraladığı öne sürüldü.

Haberde Mitroglou'nun taraftarların desteğini alan karizmatik teknik direktör Fatih Terim ile ona otoritesini ispat etmek isteyen yönetim arasında sıkışacağı ifade edildi.

Olimpik Marsilya'dan bedelsiz olarak kiralanan Mitroglou'na 2018-2019 sezonu için 1,5 milyon Euro, 2019-2020 sezonu için 2,6 milyon Euro ücret ödenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.