27 Şubat 2017 Pazartesi 14:59
Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı saat kaçta ?

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı şampiyonluğun kaderi açısından sezonun en kritik maçlarından biri. 2 dev Galatasaray ve Beşiktaş de bu sezon ilk ‘derbi’ zaferi için sahaya çıkacak. 45 bin taraftarı ve yeni hocası Tudor’la Galatasaray’ın kazanmaktan başka çaresi yok, aksi halde zirve treni kaçacak.

Lider Beşiktaş cephesinde de Şenol Güneş’in planları, mevcut konuma rağmen mutlak galibiyet üzerine... Çünkü Kartal, TT Arena’da uçarsa, taht savaşlarında Aslan’a tam 10 puan fark atacak Bu önemli mücadele futbolseverler tarafından, "Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman, kaçta başlayacak?" şeklinde sorgulatılıyor. İşte Beşiktaş-Galatasaray derbisi ile ilgili tüm detaylar.

Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı hangi kanalda saat kaçta?​

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Türk Telekom Arena'daki mücadele beIN SPORTS 1'den naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek 90 dakikayı internet üzerinden takip etmek de mümkün olacak. "Galatasaray-Beşiktaş canlı" linki ile derbi maçını fanatik.com.tr'de canlı/grafikli anlatım linki ile anlık olarak takip edebileceksiniz.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER:

GALATASARAY: Muslera, Semih, Chedjou, Hakan, Carole, De Jong, Selçuk, Bruma, Sneijder, Yasin, Podolski
BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Adriano, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Babel, Cenk

TEK EKSİK SERDAR AZİZ

Galatasaray’da Carole ve Sneijder’in tedavisi tamamen bitti. Her iki futbolcunun da bugün sahada olması bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar’da cezalı futbolcu bulunmazken, tek eksik Serdar Aziz. Uzun süredir takımdan ayrı kalan başarılı stoperin yokluğunda savunma tandeminde Chedjou Hakan Balta ikilisi görev yapacak. Ahmet Çalık ise kulübede görev bekleyecek.

GALATASARAY'DA KANATLARA ÖZEL GÖREV

Son dakikada bir sürpriz yaşanmazsa Galatasaray’ın bugün kanatlarında Yasin Öztekin ve Bruma görev yapacak. Teknik direktör Tudor, her iki futbolcudan da beklerini takip etmelerini istedi. Hem Bruma hem Yasin, Beşiktaş ataklarında savunmaya sık sık gelip yardım edecek. Öte yandan De Jong-Selçuk ikilisiyle özel olarak görüşen Hırvat hoca, orta saha hakimiyetini almaları gerektiğine vurgu yaptı.

ATIBA DEV MAÇA HAZIR

Siyah-Beyazlı takımın hafta içinde UEFA Avrupa Ligi’nde Hapoel Beer-Sheva ile yaptığı son 32 turu rövanş maçında teknik direktör Şenol Güneş tarafından ilk 11’de tercih edilmeyen Atiba Hutchinson, Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Gönül, bugünkü derbide görev alacak. Güneş, Hapoel Beer-Sheva karşısında Hutchinson’ı tamamen dinlendirirken, Cenk ile Oğuzhan’ı da sonradan sahaya sürmüştü.

Son Güncelleme: 27.02.2017 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.