22 Ağustos 2016 Pazartesi 12:33
Galatasaray İlk Sınavına Sessiz Çıkacak

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de ilk haftanın açılış maçında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak.

22 Ağustos Pazartesi günü 21.45'te Türk Telekom Arena'da oynanacak maç, Lig TV'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek.

Geçtiğimiz hafta Süper Kupa finalinde Beşiktaş'ı penaltılarla deviren Galatasaray, Konya'da oynanan o maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları sonrası PFDK tarafından bir maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılmıştı. Sarı-Kırmızılılar bu nedenle sezonun ilk maçına taraftarından yoksun çıkacak.

Geçtiğimiz sezon ligi 6. sırada tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesine karşın cezası nedeniyle Avrupa'ya gidemeyen Galatasaray, yeni sezona Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Cavanda ve Tolga Ciğerci gibi yeni transferlerle şampiyonluk hedefiyle giriyor.

PTT 1. Lig'i ikinci sırada tamamlayan Kardemir Karabükspor ise kadrosuna yaptığı takviyelerle ilk sezonunda Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyor.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Podolski, Koray Günter ve Cavanda'nın yanı sıra Porto'dan bir yıllığına kiralanan ancak lisansı henüz çıkmayan Josue de Karabükspor karşısında sahada olamayacak. Konuk ekipte ise sezon öncesi kampında sakatlanan ve ilk yarıyı kapatan Marius Alexe dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER:

Galatasaray : Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Bruma, Sinan Gümüş, Sneijder, Eren Derdiyok

K. Karabükspor : Adriano, Hakan Aslantaş, Gaman, Dany, İshak Doğan, Ceyhun Gülselam, Poko, Rodic, Traore, Lazarevic, Yatabare

Son Güncelleme: 22.08.2016 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.