02 Mart 2017 Perşembe 13:00
Galatasaray, Lukas Podolski'nin transferi  Vissel Kobe ile anlaştı

Sarı-Kırmızılılar'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, 31 yaşındaki golcü oyuncunun satışı için Japon kulübü Vissel Kobe anlaşma sağlandı.

Buna göre Vissel Kobe, Galatasaray'a 2.6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Podolski iki sezon önce Sarı-Kırmızılılar'a 2.5 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.

Bu sezon şu ana kadar ligde ve kupada 21 maçta forma giyen Poldi, 14 gol 6 asistlik performans sergiledi.
İŞTE GALATASARAY'IN KAP AÇIKLAMASI:

Profesyonel futbolcularımızdan Lukas Josef Podolski'nin transferi konusunda Rakuten FC Inc. (Vissel Kobe) kulübü ile 2016/17 sezonu sonu itibariyle anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Vissel Kobe kulübü Şirketimize 2.600.000 Euro net transfer bedeli ödeyecektir.
  
Ayrıca, oyuncunun STSL 2016/17 sezonunun kalan süresi boyunca karşılaşmaların 75%'inde forma giymesi ve Şirketimizin 2017/18 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme veya grup aşamasına katılım hakkı kazanması durumunda  Vissel Kobe kulübü 200.000 Euro net transfer bedeli ek olarak Şirketimize ödeyecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

POLDI'DEN VEDA MESAJI

Transferin duyurulmasından kısa bir süre sonra Podolski, Instagram hesabından taraftara veda mesajı paylaştı. 

Alman golcü şu ifadeleri kullandı:

Sezon sonundan itibaren Japonya J-League takımlarından Vissel Kobe'ye transfer olacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Bu, Galatasaray'a karşı alınmış bir karar değil, tamamen hayatımdaki yeni mücadele için vermiş olduğum bir karar. Zamanı geldiğinde daha detaylı açıklama yapacağım. Ama şu an odaklandığım tek şey, Galatasaray'a ve harika taraftarımıza yardımcı olmaya devam etmek!
 

Son Güncelleme: 02.03.2017 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.