02 Ağustos 2016 Salı 10:52
Galatasaray Tolga Ciğerci'de Israrlı

Teknik direktör Riekerink'in talebi doğrultusunda kadrosunu iki defansif orta saha ile takviye etmeye hazırlanan Galatasaray'ın, Lucas Leiva'dan sonraki hedefi Tolga Ciğerci konusunda önemli gelişmeler var. Sarı-Kırmızılılar gurbetçi futbolcuyla menacerler vasıtasıyla temas kurarken, kulübü Hertha Berlin'in bu transferde kolaylık gösterebileceği öğrenildi. Hertha, Wolfsburg'dan transfer ettiği 24 yaşındaki oyuncuyu gözden çıkardı. Bu yüzden tarafların 1 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında anlaşabileceği ifade ediliyor. Eldeki yabancı oyuncu çokluğu nedeniyle gurbetçilere yönelmeye başlayan Sarı-Kırmızılılar, bu transferi de hafta sonuna kadar bitirmeyi hedefliyor.

Almanya dışına çıkmadı

1.85 boyundaki genç futbolcu, kariyeri boyunca Almanya dışında hiçbir yerde forma giymedi. Hedefi Türk Milli Takımı'na girmek olan Tolga Ciğerci'yi, scout ekibindeki videolar aracılığıyla Riekerink'in de izleyip beğendiği belirtildi.

Son Güncelleme: 02.08.2016 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.