13 Eylül 2015 Pazar 10:10
Galatasaray'a Büyük Darbe!

Galatasaray'a Mersin darbesi!

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 4. hafta maçında Galatasaray sahasında Mersin İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray'da hüzün... Sarı-kırmızılı takım, taraftarı önündeki maçta lig sonuncusu Mersin İdman Yurdu'nu geçemedi. Transferde sönük kalan, üstüne bir de Felipe Melo'yu kaybeden Cimbom, ligdeki 4. maçında 2'si TT Arena'da olmak üzere 3. kez takıldı. Aslan'ın, dört hafta sonundaki puan kaybı ise 7'ye ulaştı. Çok iyi direnen Mersin İdman Yurdu ise bu sezon ilk kez puanla tanıştı.


KALECİ GEÇİT VERMEDİ
37'de Yasin'in ceza sahası içinde düşürülüşünde sarı- kırmızılılar penaltı bekledi ancak hakem oralı bile olmadı. 49'da Welliton, Mersin'i öne geçirdi. Galatasaray, bu gole 1 dakika sonra Podolski ile yanıt verdi. 1-1'den sonra Cimbom galibiyet için yüklendikçe yüklendi ancak kalesinde devleşen Muammer Zülfikar'ı geçemedi. Uzatmalarda Selçuk ve Vederson kırmızı kart gördü.

Son Güncelleme: 13.09.2015 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.