27 Temmuz 2016 Çarşamba 13:39
Galatasaray'da Diarra Süprizi!

Ön libero sorununu bir an önce çözmek isteyen Galatasaray, Lassana Diarra üzerinde yoğunlaştı. Galatasaray'ı temsilen Paris'te bulunan yetkililer dün Fransız oyuncu ile bir araya geldi, eşinin de katıldığı toplantı son derece pozitif geçti. Temelde Galatasaray'a gelmeye sıcak bakan tecrübeli futbolcu, eşinin Türkiye'deki olaylar nedeniyle kaygılanmasından dolayı şu ana kadar resmi imza atmadı. Dünkü toplantıda Lassana'nın eşi "Halen insanlar sokaklarda. Türkiye'de halen bir karışıklık söz konusu mu?" diye sordu.

DÖNÜŞ BİLETLERİ İPTAL

Bunun üzerine sarı-kırmızılılar, "Sokağa çıkan insanlar, demokrasiye sahip çıkmalarını bir karnaval havasında kutluyorlar. İnsanlar güvende ve huzur içinde yaşamaya devam ediyorlar" dedi. Galatasaray'ın kulüp yapısının anlatıldığı ve elde ettiği zaferlerin taraftar atmosferinin görsellerinin de Lassana ve eşine izlettirildiği toplantıda önemli bir yol kat edildi. Toplantının sonunda kesin karar için Lassana ve eşi biraz daha süre istedi. Bunun üzerine Paris'te bulunan Türk yetkililer dönüş biletlerini iptal ettiler. Görüşmeler bugün de devam edecek.

AİLESİ DAHA SONRA GELECEK?

Son dönemdeki olaylar nedeniyle çekincesi bulunan Lassana'ya "İlk planda yalnız gel ailen Paris'te kalsın. Ortamı anlayınca eşin de İstanbul'a gelir" teklifini bulundu. Bu öneri de Fransız yıldızı olumlu yönde etkiledi.

EN İYİ TEKLİF

Alacaklarına karşılık bonservisini Marsilya'dan alan Diarra'ya maddi olarak en iyi teklif veren kulübün Galatasaray olduğu, bu nedenle sarı-kırmızılı kulübün transferi bitirmeye yakın olduğu belirtildi.

HAVAALANI iNLEYECEK

Galatasaray taraftarı anlaşma sağlanması durumunda Fransız futbolcuya İstanbul'da muhteşem bir karşılama töreni yapmaya hazırlanıyor. Sosyal medyada şimdiden hazırlıklar başladı.

Son Güncelleme: 27.07.2016 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.