01 Nisan 2017 Cumartesi 15:08
Gazetecilere Kayak Eğitimi Verildi !

 Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetinin ortaklaşa düzenlediği programda, kentte görev yapan gazeteciler kayak eğitimi aldı.

Palandöken Kayak Merkezi'nde buluşan ulusal ve yerel gazeteciler, kayak hocaları eşliğinde nisan ayında kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Yeni Kuşak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Melek Allioğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'e ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetine teşekkür ediyoruz. Burada bir hafta boyunca kayak yapmayı öğreneceğiz. İnşallah iyi bir usta kayakçı olarak gazeteciler arasında yarışmalar düzenleyeceğiz." dedi.

- "1 Nisan şakası değil, gerçek"

Erk haber gazetesinde çalışan Orkun Çizmeli, de yoğun iş programlarından kayak yapmaya fırsat bulamadıklarını belirterek, "Belediyemizin organizesi ile bu hafta sonu arkadaşlarımızla geldik kayak öğreniyoruz. Epeydir kayak yapmayan arkadaşlarımız da pratiklerini geliştiriyor. Çok zevkli bir şeymiş onu anladık. Bugün 1 Nisan ama şaka değil gerçek. Görüldüğü gibi pistler sıfır noktasında bile kayağa elverişli. Bu fırsatı dünyanın başka bir yerinde bulmak herhalde mümkün değildir." diye konuştu.

Pusula gazetesinde görev yapan Salih Tekin de insanların güneyde denize girdiğini, kendilerinin de nisan ayında Palandöken'de kayak yaptığını söyleyerek, kayak yapmanın zor bir spor olduğunu ifade etti.

 

 

Son Güncelleme: 01.04.2017 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.