10 Ocak 2016 Pazar 19:16
Giresunspor Fenerbahçe maçı saat kaçta başlayacak?

Giresunspor ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 3. Hafta maçlarında karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertli takım Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 3. Hafta maçlarında Giresunspor deplasmanına konuk olacak. Peki Giresunspor Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

Sarı-Lacivertli takım, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu üçüncü hafta maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’a konuk oluyor. H Grubu'nda Antalyaspor, Giresunspor ve Tuzlaspor ile eşleşen Fenerbahçe, gruptaki üçüncü maçına çıkıyor. Grubunda 6 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe, ilk hafta maçında karşılaştığı Tuzlaspor’u 2-1’le, ikinci hafta maçında konuk ettiği Antalyaspor’u ise 4-2’yle geçti. Grupta henüz galibiyeti bulunmayan Giresunspor ise, ilk hafta maçında konuk olduğu Antalyaspor’a 2-1, ikinci hafta maçında ağırladığı Tuzlaspor’a ise 1-0’la boyun eğdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda gruplarını ilk iki sırada bitirecek takımlar, ikinci tura yükselecek.
GİRESUNSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Giresunspor Fenerbahçe maçı 10 Ocak Pazar(bugün) saat 20.45'te başlayacak. Giresun Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

KARŞILAŞMAYI YAŞAR KEMAL UĞURLU YÖNETECEK

Giresunspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri Serkan Çimen ve  Osman Karakaş. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam.

Son Güncelleme: 10.01.2016 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.