14 Temmuz 2016 Perşembe 13:58
Göztepe'nin Erzurum Kampı

 

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum'da ilk etap kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı ekip, sezona günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor.

Göztepe Teknik Direktörü Buruk, yaptığı açıklamada, Erzurum'daki kamp ortamının son derece güzel olduğunu, bunun da antrenman kalitesini artırdığını söyledi.

Sezon başı olduğu için hem fiziksel hem de oyunsal anlamda çalışmalar yaptıklarını belirten Buruk, şunları kaydetti:

"Kamp süresince iki hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Gençlerbirliği ve sonradan belirlenecek bir takımla olacak. Futbolcuları şu anda fiziksel olarak hazırlıyoruz ama bunu koşuyla değil, toplu çalışmalarda gerçekleştiriyoruz. Toplu çalışmalara ikinci günden itibaren başladık zaten. Kondisyon çalışmalarını, biraz da topun içinde olduğu şekilde değerlendiriyoruz. Biraz da neşeli antrenmanlar yaptırmaya çalışıyoruz."

Okan Buruk, kampta oyunculara uygulayacakları testin ardından taktiksel çalışmalara biraz daha ağırlık vermeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 14.07.2016 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.