05 Haziran 2016 Pazar 13:43
Hakkari'de Kano Heyecanı

HAKKARİ (AA) - Hakkari Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne bünyesinde faaliyet yürüten Gençlik Merkezi, Golan Gölü'nde bir ilki gerçekleştirerek kano etkinliği düzenledi.

Kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta bulunan Otluca köyünde düzenlenen etkinlikte, gençler farklı bir sportif etkinliği yapmanın heyecanının yaşadı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizatörlüğünde sabah şehir merkezinden araçlarla hareket eden 18 sporcu, önce Golan Gölü kıyısında kahvaltı yaptı. Sporcular ardından iki ayrı kano ile gölün soğuk sularında kürek çekti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, yaptığı açıklamada, Hakkari'de ilk defa kano sporunun yapıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Hakkari hep kötü şeylerle tanınmış. Amacımız daha güzel şeylerin olduğunu göstermek. Bu faaliyet, aynı zamanda Hakkari’de bir ilk. Onun için sporcularımızla buradayız. Bu faaliyetlerle ilimizin doğa sporları potansiyelini tanıtmayı amaçlıyoruz. Böylece dünyanın ve yurdumuzun her yerinden sporcular ve doğa severler ilimize gelecektir."

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:39
Anahtar Kelimeler:
HakkariKano
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.