02 Nisan 2016 Cumartesi 20:24
Hami Mandıralı Önemli Açıklamalarda Bulundu ? Hami Mandıralı Kimdir ?

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, yenildikleri için üzgün olduklarını söylerken, Trabzonspor'un teknik direktörü Hami Mandıralı ise karşılaşmadan iyi oynamayarak galip ayrıldıklarını kaydetti.

Karşılaşmada pozisyonları sonuca ulaştıramadıklarını belirten Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, şunları dedi:

"Trabzonspor'un ilk yarıda bir tane şutunu hatırlıyorum. Marko Marin ile içeriye girip kaleyi bulan şutu ikincisi de ikinci yarı oldu. Duran toptan yediğimiz gol.

Bu futbolun içinde olan şeyler. İlk yarı çok pas yatık, kenarları indik, orta yaptık, şut attık, duran top kazandık, korner kazandık. Futbolun içinde olan şeyler, bazı istatistiklerde rakipten üstün olabiliyorsunuz ama kazanan her zaman haklıdır.

Biz üçüncü bölgede final paslarında sıkıntı çektiğimizi itiraf edebilirim. Bu sıkıntımız devam ediyor. Bir türlü oraya getirdiğimizi pozisyonları golle sonuçlandıramıyoruz. Aldığımız bir mağlubiyet var, üzgünüz. Trabzonspor'u tebrik ediyorum."

Trabzonspor'un teknik direktörü Hami Mandıralı ise Trabzonspor'un yeni bir yapılanma içinde olduğunu belirterek, "Bugün oynadığımız maçta özellikle ilk yarı, futbol anlamında hiçbir şey üretemedik, hiçbir şey yapamadık. İkinci yarı değişiklikle biraz hareketlendik.

Biraz daha oyun içinde tutunmaya başladık. Az olsa da pozisyonlar bulduk. Sonucunda da duran top ile gol attık. Futbolda duran toplar çok önemli.

Burada çok iyi oynamadığımız bir maçtan galip ayrıldık. Çok mutluyuz, ama Trabzonspor bir yapılanma içinde gelecek sezon gelecek oyuncularla ilgili bir oluşum var. Mutlaka kabuk değiştirmemiz lazım. Bunun için de herkesin destek olması lazım" diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.04.2016 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.