19 Mart 2014 Çarşamba 14:07
Hasan Arslan; Sporcularımızı, Spor Alanlarına Ücretsiz Taşıyacağız

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Hasan Arslan, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun organize ettiği, "Spor ve Gençlik Başkan Adayları ile Buluşuyor " isimli etkinlikte, önümüzde ki dönemden itibaren, sporcuların ücretsiz taşınacağı müjdesini verdi.

Ağrı'nın spor ile ilgili sorunlarının çözülmesi noktasında üstlerine düşeni yerine getireceklerini söyleyen Arslan, "Gençlerimiz stadyumlara, müsabaka alanlarına, spor salonlarına ücretsiz gidecekler." dedi.

 

Kurulacak olan Ağrıspor'a bir araç tahsis edeceklerini söyleyen Arslan, "Bu araç belli bir program dahilinde Ağrısporun dışında gerek amatör kulüplerimizin gerekse okullarımızın hizmetinde olacak" dedi.

 

Projeye göre  ASKF ve Ağrı Belediyesi tarafından lisans yapma dönemlerinde ücretsiz taşıma kartları çıkarılacak.  Sporcular spor sezonu içerisinde ücretsiz olarak bu kartlar ile spor salonları ve spor alanlarına gidebilecek.  

Son Güncelleme: 19.03.2014 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.