16 Mayıs 2015 Cumartesi 15:09
Herkes Bu Haberi Konuşuyor! Fenerbahçe Beşiktaş'ın..

Beşiktaş'ın devre arasında Porto'dan kiralık olarak renklerine bağladığı ve bonservisini alması beklenen Daniel Opare'den vazgeçme noktasına gelmesi ilginç iddiaları beraberinde getirdi.

Portekiz basınında, Porto'nun fiyatta indirim yapmaması ve Beşiktaş'ın UEFA'dan gelen kısıtlamalar sonrası Opare'yi almayacağı öne sürülürken, Fenerbahçe'nin devreye girdiği yazıldı.

GÖKHAN GÖNÜL'E ALTERNATİF

Siyah-beyazlılarda zaman zaman başarılı bir grafik çizen bek oyuncusu için sarı-lacivertlilerin zemin yoklamalarına başladığı vurgulanırken, Gökhan Gönül'e deönemli bir alternatif olacağı kaydedildi.

Porto'dan bedelsiz olarak kiralanan ve satın alma opsiyonu da bulunan Daniel Opare için net bir tavır almayan siyah-beyazlı yönetimin sezon sonunda son kararını vermesi bekleniyor.

Sezonun bitimine sayılı haftalar kala çıkan ilginç Opare gelişmesi hakkında henüzresmi bir açıklama gelmedi ve iddiadan öteye gidemedi. Buna rağmen, gerek Portekiz gerekse Gana basını, Opare'nin Beşiktaş'taki kariyerinin bitme noktasına geldiğinin altını çizdi. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 8 maça çıkan Daniel Tawiah Opare, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Son Güncelleme: 16.05.2015 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.