16 Şubat 2014 Pazar 01:39
İlimiz Hakemlerinden Osman Sarı'ya 21 Günde 4'üncü Görev

İlimiz Bölgesel Hakemlerinden Osman Sarı’ya Bölgesel Amatör Ligden ardı ardına görev gelmeye devam ediyor.

 

Ağrı Bölgesel Hakemlerinden Osman Sarı’ya Bölgesel Amatör Lig (BAL) den görev gelmeye devam ediyor. Bölgesel Hakemlerimizden Osman Sarı,  2013-2014 sezonunda şuana kadar Doğu Anadolu’da en fazla futbol müsabakalarına giden hakemler arasında bulunuyor. Yönettiği kritik maçlardaki kararlarıyla Ulusal Hakemliğe yükselme konusunda dikkatleri üzerine çeken Sarı, Bölgesel Amatör Lig’de hafta sonu yöneteceği müsabaka ile 21 günde 4 maçına çıkmış olacak. Sarı, Pazar günü Şanlıurfa Faruk Çelik Spor Kompleksinde saat: 13.30 da oynanacak olan Şanlıurfa Karaköprü Belediye Spor – Elazığ Yol Spor müsabakası ile Bölgesel Amatör Ligdeki bu sezon 12’inci, klasmandaki toplamda 59’üncü müsabakasında görev alacak.

 

Şanlıurfa Karaköprü Belediye Spor – Elazığ Yol Spor müsabakasında Osman Sarı’nın yardımcılıklarını Erzurum Bölgesi hakemlerinden Bölgesel Yardımcı Hakemler Fatih Aygün ve Serhat Şaban Ekmekçi yaparken, müsabakanın dördüncü hakemliğini Ağrı bölgesi İl hakemlerinden Yakup Ceylan yapacak.

Son Güncelleme: 16.02.2014 01:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.