26 Mayıs 2017 Cuma 16:04
Inter'in Caner Erkin için, 1 milyon Euro'da ısrar etmesi Fikret Orman'ı sinirlendirdi

İtalyan ekibi Inter'in Caner Erkin'in bonservisi için, 1 milyon Euro'da ısrar etmesi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı sinirlendirdi.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun başında transfer olduğu Inter'den kiraladığı Caner Erkin'i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

"MENAJERLERİNE 1 MİLYON EURO ÖDEDİK"

Siyah beyazlılar, İtalyan kulübü ile pazarlık masasına oturdu. Sabah'ın haberine göre Inter'in, "Biz Caner'i transfer ederken menajerlerine 1 milyon Euro ödedik. Bu parayı istiyoruz" tutumu Fikret Orman'ı sinirlendirdi. İtalyanlar'ın ısrarından vazgeçmemesi üzerine, Beşiktaş'tan yeni bir hamle geldi.

"BU PARAYI MENAJERLERİN ÖDESİN"

Siyah-beyazlıların, Caner'e, "Bu parayı menajerlerin ödesin" mesajını ilettikleri öğrenildi.İnter'den bedavaya kiraladığı yıldız futbolcudan sakatlığı nedeniyle uzun süre faydalanamamasına rağmen 2.4 milyon Euro'luk maaşını ödeyen Beşiktaş, bu nedenle sözleşmede yer alan 1 milyon Euro tutarındaki opsiyonu, en alt seviyeye çekmek istiyor

Son Güncelleme: 26.05.2017 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.