05 Kasım 2016 Cumartesi 17:03
İşte Fenerbahçe'nin Akhisar kadrosu

Spor Toto Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda çıkış yakalayan ve haftaiçi İngiliz devi Manchester United'ı mağlup ederek Avrupa'da ses getiren Fenerbahçe'de Dick Advocaat, yarın akşam ligde oynanacak Akhisar mücadelesi için takım kadrosunu belirledi. 

 

İşte Fenerbahçe'nin Akhisar maçı kadrosu:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Salih Uçan, Alper Potuk, Volkan Şen, Aatif Chahechouhe, Jeremain Lens, Moussa Sow, Robin van Persie, Emmanuel Emenike.

Kafile, saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak Borajet Havayolları’na ait özel uçakla İzmir’e hareket edecek, oradan da karayolu ile Manisa’ya gidecek.

Son Güncelleme: 05.11.2016 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.