21 Temmuz 2016 Perşembe 14:51
Jose Sosa Pazarlığı Kızışıyor

Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini açıklayan Jose Sosa için İtalyan basınından yeni bir iddia daha geldi. Sosa, siyah-beyazlıların yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki antrenmanlara katılmamış ve başkan Orman ve teknik direktör Güneş'in tepkisini çekmişti. Ancak daha sonra Beşiktaş ile idmanlara çıkmaya başlayan Sosa için sözleşmesinde yenilemeye gideceği ve kazandığı paranın yükseleceği belirtilmişti. İtalyan basınında dün yapılan habere göre Arjantinli yıldızın hala Milan'a gitmek istediği ve Beşiktaş'ın kendisine sunduğu yeni sözleşmeyi reddettiği iddia edildi.

D. Alaves de devrede
Milan'ın 4 milyon euro bonservis parası önerdiği Sosa için Beşiktaş'ın ise 8 milyon euro'da ısrarcı olduğu belirtilirken; siyah-beyazlı kulübün 6 milyon euro'ya inmesi durumunda bu transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakıldığı belirtildi. Bu arada Sosa için İtalyan devi Milan'ın yanı sıra İspanya La Liga'ya bu sezon tekrar yükselen Deportivo Alaves'in de talip olduğu öne sürüldü..

Son Güncelleme: 21.07.2016 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.