20 Ocak 2016 Çarşamba 19:33
Kars'ta 'Okullararası Alp Disiplini Ve Kuzey Disiplini İl Birinciliği' Yarışları Sona Erdi.


KARS (AA) - Türkiye Kayak Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ile Spor İl Müdürlüğün tarafından düzenlenen "Okullar arası Alp Disiplini ve Kuzey Disiplini İl Birinciliği" yarışları sona erdi.

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezinde düzenlenen yarışlarda, sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Yarışmaların Alp disiplini kategorisinin genç erkekler bölümünde Yunus Emre lök , genç bayanlarda Nisa Cengiz, yıldız erkeklerde Furkan Üstündağ, küçük erkekler Emirhan Özdaş birinci oldu. Kuzey Disiplin kategorisinde ise, genç erkekler bölümünde Ramazan Maçi birinci, Enes Demir ikinci, Muhammet Alperen Koçak üçüncülüğü elde etti.

Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Antrenörü, İbrahim Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışların sağlıklı ve düzenli bir şekilde tamamlandığını söyledi.

Sportif faaliyetler içinde olan öğrencilerin kayak sporuna katkı sağladığını belirten Demirci, ”Yarışmalarımızı il bünyesindeki okulların katılımıyla tamamladık. Alp disiplininde 25,Kuzey Disiplininde ise 5 sporcunun katılımıyla gerçekleştirdik. Buradan çıkan sonuçlara göre dereceye giren sporcularımız Kars ve Sarıkamışımızı okullararası Türkiye Kayak Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. ”diye konuştu.


Kars’ta

Kars’ta

Kars’ta

Kars’ta

Kars’ta

Kars’ta

Kars’ta

Kars’ta

Kars’ta

Kars’ta

Son Güncelleme: 20.01.2016 19:33
Anahtar Kelimeler:
Kayak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.