30 Kasım 2015 Pazartesi 11:46
Kasımpaşa 2-2 Galatasaray Maçı İşte Lig Fikstürü

 Sarı kırmızılılar 2 kez öne geçtiği maçta üstünlüğü koruyamadı ve son 3 haftada 7'inci puanını kaybetti. Galatasaray'ın gollerini Burak Yılmaz (Dk.13) ve Hakan Balta (Dk.51), Kasımpaşa'nın gollerini ise Hakan Arslan (Dk.32) ve Titi (Dk.76) kaydetti.

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Hakan Yemişken
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Erhan Kartal (Dk. 58 Scarione), Titi, Omeruo, Veigneau, Donk, Castro, Hakan Arslan, Tunay Torun (Dk. 59 Del Valle), Adem Büyük (Dk. 86 Abdullah Durak), Eren Derdiyok
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Semih Kaya, Hakan Kadir Balta (Dk. 84 Olcan Adın), Selçuk İnan, Podolski, Emre Çolak (Dk. 46 Rodriguez), Sneijder, Yasin Öztekin (Dk. 69 Sinan Gümüş), Burak Yılmaz
Goller: Dk. 13 Burak Yılmaz, Dk. 51 Hakan Balta (Galatasaray), Dk. 32 Hakan Arslan, Dk. 76 Titi (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 42 Hakan Balta, Dk. 75 Selçuk İnan (Galatasaray), Dk. 77 Donk (Kasımpaşa)İŞTE MÜTHİŞ MAÇIN

kasimpasa-2-2-galatasaray-maci-iste-lig-fiksturu-.jpg

GOLLERİ:
13.dakikada Sneijder soldan ortaladı. Arka direkte Podolski kafayla içeriye indirdi. Burak Yılmaz tamamladı ve takımını öne geçirdi: 0-1.
33. dakikada Kasımpaşa'da Eren'in şutu savunmadan sekti ve Muslera'yı yanılttı. Hakan Arslan pozisyonu iyi takip etti ve önüne gelen topu kafayla ağlara yolladı: 1-1.
51.dakikada Galatasaray'da Selçuk ceza alanı içinden vurdu kaleci çeldi. Semih vurdu direkte patladı. Podolski vurdu, savunmadan sekti. Devamında Chedjou kesti, Hakan vurdu ve Cimbom 2-1 öne geçti.
76.dakikada gelişen Kasımpaşa atağında topu sırtı kaleye dönük şekilde alan Titi, dönerek vurdu ve meşin yuvarlak sağ köşeden ağlarla buluştu: 2-2

Son Güncelleme: 30.11.2015 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.