15 Mayıs 2014 Perşembe 17:16
KEŞŞAF BİSİKLET ŞENLİĞİ BAŞLADI

Ağrı Eğitim Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (AĞÇED) ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Keşşaf İzcilik Kulübü öncülüğünde, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla “Keşşaf Bisiklet Şenliği” başladı.

 

            Keşşaf İzcilik Kulübü Danışmanı Arş.Gör. Alper AY; yaptığı açıklamada, amaçlarının bisiklet kullanımına uygun olan şehrimizde özellikle gençler arasında bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak olduğunu ve bu amaç doğrultusunda 14-21 Mayıs 2014 tarihleri arasında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi merkez kampüsünde Keşşaf Bisiklet Şenliği’ni düzenlediklerini belirtti.

 

            Keşşaf Bisiklet Şenliği çerçevesinde öğrenciler bisikletleri ücretsiz alarak kampüs içerisinde gönüllerince bisiklete biniyorlar. Renkli anların yaşandığı Şenlik 21.05.2014 Çarşamba gününe dek sürecek olup, Çarşamba günü Şenliğe katılan öğrenciler arasında çekilecek kura ile belirlenen yaklaşık 50 öğrenciyle Bubi Dağına Tırmanış gerçekleştirilecek.

 

            AĞÇED yetkilileri ise bu tür sosyal ve sportif faaliyetlerin şirin şehrimiz Ağrı’da daha fazla yapılması gerektiğini temenni ederek Keşşaf Bisiklet Şenliği’ne destek veren Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Yönetimine ve Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Mehmet Şafi ERİM Beye müteşekkir olduklarını ifade ettiler.








Son Güncelleme: 15.05.2014 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.