11 Mayıs 2016 Çarşamba 16:18
'Kırmızı Beyaz' Mağaza Açıldı


İSTANBUL (AA) - A Milli Futbol Takımı'nın lisanslı ürünlerinin satılacağı mağazaların ilki CarrefourSA tarafından İçerenköy'de açıldı.

2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) için üretilen UEFA lisanslı ürünlerle A Milli Takımı'nın iç ve dış saha formalarının satılacağı mağazaların ilkinin açılış törenine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, milli takımın eski futbolcuları İbrahim Toraman, Tümer Metin, Hakan Ünsal, Ümit Davala, Tolunay Kafkas, Bülent Korkmaz, Alpay Özalan ve eski futbol hakemlerinden Bünyamin Gezer katıldı.

Katılımcılar kurdeleyi birlikte keserek satış noktalarından ilkinin açılışını yaptı. Milli takım ve EURO 2016 ürünleri CarrefourSA bünyesindeki Kırmızı Beyaz satış noktalarında futbolseverlerin beğenisine sunulacak.

İstanbul'un çeşitli bölgelerinin yanı sıra Bursa, Mersin, Ankara, Adana, Erzurum, Samsun, Malatya ve Denizli'de de Kırmızı Beyaz mağazalar olacak.


- Ergin: "Mağaza sayılarını artırmaya çalışacağız"


CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milli takımın ilk mağazasını açtıklarını belirterek, "İlk mağaza çok önemli. Biz buna ticari mesele olarak değil, gönül meselesi olarak bakıyoruz. Mağaza sayılarını artırmaya çalışacağız" dedi.

İçerenköy'deki konsepti diğer mağazalara da taşımaya çalışacaklarını vurgulayarak, "Milli takım maçlara çıktıkça ilginin artacağını düşünüyoruz. Bir milli ruhu yaratmak için biz de katkıda bulunmak istedik. Devam edeceğiz. 15 mağazada açmayı düşünüyoruz. Gün geçtikçe bu daha da belirginleşecek ama bu konsepte devam edeceğiz. Anadolu'da da birçok şehirde olacak." diye konuştu.


Son Güncelleme: 22.08.2016 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.