07 Ekim 2015 Çarşamba 10:54
KÖSEDAĞ: Ağrı Amatör Lig Maçları Başlıyor

Ağrı'da amatör futbol ligi maçları başlıyor


Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen lig maçları 10 Ekim tarihinde başlayacak.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ, amatör liglerin 10 Ekim'de oynanacak müsabakalarla başlayacağını söyledi.

Ligin başlamasıyla Ağrı'da 7 ilçenin 5'inde futbol heyecanı yaşanacağını ifade eden Kösedağ, "Amatör liglerimiz 10 Ekim'den itibaren başlıyor. 7 takımın büyüklerde, 1 takımın BAL ligi, 2 takımın da bayanlar liginde mücadele edeceği bu sezonda, spor kulüplerimiz transfer işlemlerini yapmaya devam ediyor" dedi.

Taşlıçay ve Eleşkirt ilçelerinde spor kulüplerinin başvuruları olmadığını dile getiren Kösedağ, şunları kaydetti: 

"Taşlıçay ve Eleşkirt ilçelerinde milyonlar harcanarak yapılmış spor tesisleri bulunuyor. İlçe yerel yönetimlerinin spor konusunda daha duyarlı olmaları en büyük temennimiz olacaktır. İlk hafta maçında ligin en önemli iki takımının mücadele edecek. Ligin en önemli maçlarından biri olan Patnos Gücü ile Doğubayazıt Belediyespor müsabakası, ligin ilk haftasında oynanacak. Bu önemli karşılaşma 11 Ekim Pazar günü Patnos Stadyumu'nda oynanacak. Bunun dışında diğer maçlarda Murat Gençlikspor, Diyadin Gençlerbirliğispor ile, Hamur Kümbetspor ise Bayazıtspor ile karşılaşacak. Karşılaşmalara ait programı spor kamuoyu Ağrı ASKF'nin www.agriaskf.com adresinden öğrenebilecekler." 

Son Güncelleme: 07.10.2015 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.