30 Mayıs 2014 Cuma 11:07
Lokman Çağırıcı; Ağrıspor İçin İlk Desteği Bağcılar Verecek

Bir takım programlar çerçevesinde Ağrı’ya gelen İstanbul Amatör Kulüpleri Birliği Başkanlığı yapmış olan ve şu anda İstanbul ili Bağcılar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Lokman Çağrıcı, Ağrı’daki Amatör Spor Kulüplerinin spor malzemelerini Bağcılar Belediyesi olarak biz karşılayacağız “ dedi.

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yapılan programa Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi,  Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir ve  spor yöneticileri katıldı.

 

Ağrı Belediyesini kardeş belediye olarak ilan ettiklerini belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı; “ Ben bir dönem İstanbul ilinde Amatör Kulüpler Birliği Bakanlığı yaptım. Federasyon başkanımızın dediği gibi sizlerin sorunlarına hâkimim, sorunlarınızı biliyorum. Ben Giresunluyum. Giresun’dan fazla bir hizmet gelmiş Ağrı’ya.   Başbakanımız bana Ağrı’ya git, orada Ağrılıların sana ihtiyacı var dediğinde koşa koşa geldim. Burada Ağrı’da iyi bir belediye çalışması gördüm. “dedi.

 

Ağrı’da ki spor kulüplerinin malzemelerini Milletvekilimiz Ekrem Çelebi ile birlikte Eylül ayında yapacağınız sezon açılışında dağıtacağız.  Spor Malzemelerinin yanında gençlerimizin ve sporcularımızın ücretsiz yararlanacağı bir kapalı yüzme havuzu yapıyoruz. Bununla birlikte Bağcıların 18 mahallesinde yaptığımız bir bilgi evini Ağrılıların hizmetine sunacağız. Buradan ilk defa açıklıyorum, bir kadın merkezi yaptırıyoruz. Bunların hepsini 2015 yılında inşallah açacak duruma getireceğiz. Ağrıspor projenizi biliyorum. Bununla ilgili ilk etapta 100 Bin TL’yi biz göndereceğiz. Bunun devamı gelecek. Ağrıspor inşallah 3. Lige Bağcılar Spor ile birlikte yükselecek” dedi.

 

Toplantı  özel bir restoranda verilen yemekle program son buldu. Yemek sonrası Çağırıcı’ya Ağrı Spor forması giydirilirken, Ağrı Spor atkısı takdim edildi. 






Son Güncelleme: 30.05.2014 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.