20 Ekim 2016 Perşembe 12:39
Manchester United Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı hangi kanalda saat kaçta? Manchester United Fenerbahçe Maçı

 Karşılaşma öncesi istatistikler dikkat çeken detaylar var Manchester United ve Fenerbahçe tarihlerinde 4 kez karşı karşıya geldi ve taraflar bu mücadelelerde ikişer galibiyet oldu.

Manchester United Fenerbahçe maçı öncesinde spor severler karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağını merak ediyorlardı.. Yayın bilgileri belli oldu. Peki Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Manchester United Fenerbahçe maçı ile bu akşam nefes kesecek bir mücadele sahne alacak. UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe zorlu Manchester United deplasmanına konuk oluyor.  

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Salih Uçan ve Ozan Tufan, Manchester United karşısında forma giyemeyecek. Spor severler merakla karşılaşmanın hangi kanalda, saat kaçta ve şifreli mi yayınlanacağını merak ediyorlardı. Mücadelenin yayın bilgileri açıklandı. Peki  Manchester United Fenerbahçe UEFA maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi yayınlanacak?

Manchester United ve Fenerbahçe, Avrupa kupalarında dört kez karşılaştı ve taraflar ikişer galibiyet elde etti. İki takımın son maçını Fenerbahçe 3-0 kazanmıştı. Wayne Rooney, Manchester United formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk maçta Fenerbahçe'ye karşı hat-trick yapmıştı (Eylül 2004).
Eylül 2004'te oynanan ve Manchester United'ın 6-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan maç, Fenerbahçe'nin aynı zamanda Avrupa kupalarında İngiliz takımlarına karşı en ağır iki yenilgisinden biriydi.

Manchester United, Old Trafford'ta Türk takımlarıyla oynadığı yedi maçın ikisini de 1-0'lık skorlar ile kaybetti, ancak bu yenilgilerden biri Fenerbahçe'ye karşıydı.

 Eleme turları hariç, Manchester United en son David Moyes yönetiminde Aralık 2013'te arka arkaya iki Avrupa maçından galibiyetle ayrılabildi.Manchester United'ın Avrupa Ligi'nde ilk iki maçta attığı 33 şutun sadece altısı isabetliydi.

 Simon Kjaer bu sezon Avrupa Ligi'nde atılan en geç golün sahibi (95:05).Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde attığı son 12 golün sekizi maçların ikinci yarılarında gelirken, bu gollerin beşi de 82. dakika ve sonrasında atıldı.Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde (eleme turları dahil) oynadığı son 13 maçta sadece bir kez yenildi.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynadığı son sekiz maçta sadece bir kez yenildi. Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde bu sezon en az faul yapan takım konumunda. Maç başına 7 faul yapan Sarı Lacivertliler, Süper Lig'de maç başına 16.7 faul ile oynuyor.Fenerbahçe bu sezon Avrupa Ligi'nde, Shakhtar Donetsk'ten sonra en az top kapan ikinci takım. Martin Skrtel bu sezon Avrupa Ligi'nde en fazla hava topu kazanan iki oyuncudan birisi

Son Güncelleme: 20.10.2016 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.