06 Nisan 2019 Cumartesi 10:41
Manchester United'ın Yıldız Oyuncusu Paul Pogba Real Madrid Yolunda!

Zinedine Zidane yönetiminde yeni sezona farklı bir kadro ile girmek isteyen Real Madrid, ilk hamlesini Paul Pogba ile yapmaya hazırlanıyor. İspanyol Marcagazetesinin haberine göre Pogba, Manchester United yönetimine ayrılmak istediğini iletti. Yeni bir macera aramak isteyen Pogba'yı ikna etmeye çalışan United teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, oyuncusuyla konuşsa da fikrini değiştiremedi.

MİNO RAIOLA İLE GÖRÜŞME YAPILDI

Bu gelişme üzerine Real Madrid, Pogba'nın menajeri Mino Raiola ile görüşüp Fransız yıldızın isteklerini dinledi. Geçtiğimiz günlerde de Zidane, Pogba için konuşmuş ve ''Tanıdığım, beğendiğim bir oyuncu'' diyerek transfere yeşil ışık yakmıştı. Real Madrid'in transferin resmi başlangıç tarihinde resmi bir teklifle İngiliz ekibinin kapısını çalacağı ve Pogba'nın yeni sezonda büyük ihtimalle İspanya'da oynaması bekleniyor.

POGBA YERİNE BALE VE VARANE

Öte yandan Manchester United, Real Madrid ile sadece Pogba konusunda da görüşmeyecek. Pogba'yı Real Madrid'e satmayı planlayan Manchester United'ın Gareth Bale ve Raphael Varane'ı transfer etmeye en yakın takım olarak görüldüğü kaydediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.