14 Ocak 2016 Perşembe 15:32
Martin Linnes kimdir? Linnes'in bonservis bedeli, Linnes videoları



Bir dönem Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan fakat Molde ile anlaşamaması nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Martin Linnes 2012 yılından bu yana Molde forması giyiyor.

Bu sezon Molde formasıyla 38 resmi maça çıkan ve 3 gol atan Linnes hem sağ bek, hem de sağ açıkta forma giyebiliyor. 24 yaşındaki Norveçli futbolcu Molde'nin vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu.

Transfer HaberleriMartin Linnes kimdir? Uzun zamandır sağ bek transferi için oyuncu arayışında bulunan Galatasaray, son olarak Molde takımının sağ beki ile anlaştığı iddia edildi. Alınan bilgilere göre ise Martin Linnes bugün veya yarın açıklanabilir. Peki Martin Linnes kimdir? İşte transfer haberleri…

Galatasaray'ın yeni transferi Martin Linnes, sarı-kırmızılı kulübün büyüklüğünü bildiğini ifade ederek, "Sorumluluğumun farkındayım ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum" dedi.
Sarı-kırmızılı kulübün Norveç ekibi Molde'den kadrosuna kattığı sağ bek Martin Linnes, kulüp televizyonuna özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu belirten Linnes, "Şu zamana kadar her şey son derece profesyonelce ilerliyor. Galatasaray hakkında pek çok şey duydum, ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Sorumluluğumun farkındayım ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Umarım gollerle, paslarla, asistlerle çok güzel anlara imza atarız" dedi.
24 yaşındaki Norveçli milli oyuncu, hücum futboluna da yatkın olduğunu belirtirken, "Ben ileri gitmeyi seven bir oyuncuyum. Ofansif tarafımı sergilemeyi seviyorum ama asıl amacım defans hattındaki görevimi yerine getirmek, ardından hücuma destek vermek" şeklinde konuştu.
Öte yandan Linnes, Türk Telekom Arena Stadyumu'nda resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra Başkan Dursun Özbek ile birlikte poz verdi.
Galatasaray, Linnes ile sözleşme imzaladı
Galatasaray, Norveçli futbolcu Martin Linnes ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Galatasaray Sporti̇f Sınai̇ ve Ti̇cari̇ Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, futbolcunun transfer edildiği Molde Kulübüne bonservis bedeli olarak 2 milyon avro ödeneceği bildirildi. Linnes ise toplam 3 milyon 325 bin avro garanti ücret alacak.
Molde'ye ayrıca 500 bin avro ile sınırlı kalmak kaydıyla, Linnes'in ilk 11'de yer aldığı her 20 resmi maç için 100 bin avro ek ücret verileceği aktarıldı.
Futbolcunun her sezon alacağı garanti ücretlerle ilgili açıklama şöyle:"2015-2016 sezonu 2. yarısı için net 475 bin avro sabit transfer ücreti ve 10 bin avro maç başı ücreti (maç başı ücreti Süper Lig, Süper Kupa ve UEFA müsabakaları için hesaplanır ve 12. maç sonrası tahakkuk etmeye başlar), 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarının her biri için net 950 bin avro sabit transfer ücreti ve 10 bin avro maç başı ücreti (maç başı ücreti Süper Lig, Süper Kupa ve UEFA müsabakaları için hesaplanır ve 25. maç sonrası tahakkuk etmeye başlar) ödenecektir"
Öte yandan, kulübün borsaya yaptığı diğer bildirimde, genç futbolcu Oğuzhan Kayar'ın sezon sonuna kadar Şanlıurfaspor'a kiralandığı, oyuncunun tüm ücretlerinin PTT 1. Lig ekibi tarafından ödeneceği belirtildi.
Martin Linnes kimdir? Galatasaray'ın yeni transferi resmen borsaya bildirildi. Taraftarlar ise Linnes'in kim olduğunu izlemek istiyor. Sizler için Martin Linnes'i, bonservis bedelini ve videolarını araştırdık.

Son Güncelleme: 14.01.2016 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.