13 Ocak 2016 Çarşamba 12:43
Messi'den Ardayla ilgili ilk yorumu: Bana asist yaptı ama ?

Sanırım anlamışlardır

Luis Enrique’nin onu neden Barcelona’da görmek istediğini sanırım herkes kısa sürede anlamıştır. Arda Turan Barcelona’da, çünkü o bir dünya yıldızı. İlerleyen zamanda çok daha iyi olacak ve kulübümüze büyük değerler katacaktır. Şimdiye kadar sadece bana asist yaptı ama Suarez ve Neymar’a da aynı gol paslarını verecektir mutlaka.”

‘Fiziği, pasları...’

Barcelona’nın diğer yıldızları Suarez, Neymar ve İniesta da Arda’dan övgüyle bahsetti. İspanyol ekibinin yıldızları, “Sanki çok uzun zamandır bu takımda gibi. Çok iyi top saklıyor, fiziğini iyi kullanıyor ve pas organizasyonunun parçası olmayı başardı. Kısa sürede bu aşamayı yapan Arda’nın daha da iyi olacağından eminiz” mesajlarıyla 7 numaraya duyulan güveni gözler önüne serdi.

Son Güncelleme: 13.01.2016 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.