01 Ağustos 2016 Pazartesi 11:53
Monaco Fenerbahçe Maçı Ne Zaman,Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe 2016-2017 sezonunun ilk resmi maçını Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Monaco ile 27 Temmuz Çarşamba günü oynamıştı. Peki Fenerbahçe - Monaco rövanş maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan maçı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jesus Gil Manzano yönetmiş, maç 2-1 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona ermişti. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu Fenerbahçe- Monaco rövanş maçı 3 Ağustos Çarşamba günü 21. 45’te Monaco’da oynanacak.

Maç Lig Tv üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Maç tarihi: 3 Ağustos 2016 Çarşamba

Maç saati: 21.45

Hakem:  Artur Manuel Ribeiro Soares Dias Stad: II. Louis Stadyumu Kanal: Lig Tv

HAKEM BELLİ OLDU

Fransa'nın Monaco şehrindeki II. Louis Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Manuel Ribeiro Soares Dias yönetecek. Dias’ın yardımcılıklarını ise Rui Licino Barbosa Tavares ve Bruno Miguel Campos Rodrigues, dördüncü hakemlik görevini ise Tiago Bruno Lopes Martins yapacak.

FENERBAHÇE'DE MONACO MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana futbolcular salonda yapılan çalışmayla başladı. Sahada ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları ile devam eden idman, taktik ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.  Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı antrenmanla Monaco maçı hazırlıklarına devam edecek. MONACO’DAN YASAK Deplasmanda oynanacak rövanş maçı öncesi Monaco Prensli’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, Fransa'da son zamanlarda yaşanan terör saldırılarına, saldırı sonrası alınan güvenlik önlemlerine ve bu önlemler nedeniyle tüm güvenlik görevlilerinin meşgul olduğuna atıfta bulunularak, 1 Ağustos'tan itibaren, 3 Ağustos gece yarısına kadar Monaco Prensliği'ne taraftar girişinin yasaklandığı belirtildi. Kararda, Fenerbahçe taraftarının daha önceki maçlarda şiddet olaylarına karıştığı ve şiddete eğilimli bir tutumunun olduğu savunularak, belirtilen tarihlerde Fenerbahçe taraftarının toplu veya bireysel olarak girişlerinin ve prenslik sınırları dahilinde bulunmalarının yasaklandığı kaydedildi.

TARAFTARLARA BİR YASAK DAHA

Nice Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "Fenerbahçe taraftarı olduğunu belli eden kişi ve grupların 1 Ağustos'tan 3 Ağustos gece yarısına kadar Alpes-Maritimes bölgesinde bulunmaları yasaklanmıştır" ifadelerine yer verildi.
 

Son Güncelleme: 01.08.2016 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.