10 Aralık 2015 Perşembe 11:55
Muharrem Usta: Asıl hedefimiz Avrupa'da final

Birçok konu hakkında konuşan Usta; hedeflerini ve projelerini anlatan ve “50. yılda şampiyonluk” parolası ile yola çıktıklarını belirtip şu ifadeleri kullandı: 

‘İLK İCRAAT ŞAMPİYONLUK’ 
2013 Mayıs ayında son anda kaybettiğim başkanlık koltuğuna 2015 yılında oturmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Ben yapı olarak büyük hedefleri kovalayan özelliklere sahibimdir. 3 yıllık görev süremizde bunu göreceksiniz. En büyük icraatımız şampiyonluk olacak ve sonra da Avrupa’da final. Bu süreçte projelerimizi de hayata geçireceğiz. Camiada birlikteliği yeniden yakalayacağız. Bunun ilk sinyalleri kongrede ortaya çıktı. Üç başkan adayımız da müthiş birliktelik sağladı. Uzun yıllardır bundan yoksunduk. Ama biz herkesle birlik ve beraberlik içinde olacağız.”
‘AKYAZI’YA SAYGIN SPONSOR’ 
“Hata yapmamak için titizlikle kararlarımızı vereceğiz. Akyazı Spor Kompleksi’ni 2016- 2017 sezonuna yetiştireceğiz. Akyazı Stadı isim sponsoru kesinlikle saygın bir marka olacak. Yeni stadımızın açılışını da dünyaca ünlü bir kulüple yapacağız. Basketbol ve salon sporlarında da daha iddialı hale geleceğiz. Trabzonspor’u çok ciddi bir şekilde kurumsallaştırıp dünya markası haline getireceğiz. Gelirlerimizi her alanda yükselteceğiz. Nasıl kısa sürede basketbolda Avrupa finalini oynadıysak, şimdi de sıra futbolda. Bu yola Avrupa’da final oynamak için çıktık.” ‘TRABZON’U İNŞA EDECEĞİZ’ 
“50 yıllık geçmişimize bakıp 150 yıllık geleceğimizi planlayacağız. Bu şehir bunu hak ediyor. Bu yola beraber çıktık. Birlikte yürüyeceğiz. Bütün güç dengelerimizi Trabzonspor için derleyip toparlayan bir yönetim anlayışımız var. Bu yük, bu sorumluluk çok değerli. Trabzonspor’u yeniden inşa edeceğiz ve buhranlı günleri hep birlikte aşacağız. Sırtımızı camiamıza dayıyoruz, el ele kol kola Trabzonspor’u başarıdan başarıya taşıyacağımıza inanıyoruz.”
‘BAYRAKLARI ÇIKARIN’ 
“Trabzonsporlulara diyorum ki, artık bayraklarınızı sandıktan çıkarın... Ekonomik olarak zor durumda olmuş olabiliriz. Sportif olarak sıkıntı içinde olabiliriz ama şanlı tarihimizin bize verdiği güçle camiamıza sesleneceğim. Bizler zor şartlarda olsak da, o büyük Trabzonspor’un markası, gücü ve değeri bizim içimizde var olduğu sürece hedefimize ulaşacağız. Biz bütün taraftarlarımıza bayrakları sandıktan çıkarın diyoruz.”LUCESCU HAFTAYA İSTANBUL'DA
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, adaylık sürecince Mircea Lucescu ile görüştüğünü, sezon sonunda Rumen teknik adamın Bordo-Mavili takımın başına geçme ihtimalinin olduğunu söylemişti. Shakhtar Donetsk’i çalıştıran başarılı hocanın önümüzdeki hafta içinde Türkiye’den aldığı bir davet için İstanbul’a geleceği, bu sırada başkan Usta’yla görüşeceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 10.12.2015 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.