01 Haziran 2014 Pazar 00:08
Nike Bölge Finali Ağrı'da Yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından düzenlenen ve organizasyonu Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yapılan Üniversiteler arası  Nike Halı Saha Ligi Bölge elemelerinin Ağrı etabı Ağrı ASKF’nin halısaha tesislerinde yapıldı.

 

2014 yılı Nike Halı Saha Liginde Üniversiteler arasında oynanan müsabakalar sonucunda Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde birinci olan takım ile Kars Kafkas Üniversitesi temsilcisi olan takım Ağrı ASKF Sahasında karşı karşıya geldi.

 

Normal süresi 4 – 4 berabere sonuçlanan karşılamayı Kars Kafkas Üniversitesi 8-7 kazanarak bölge şampiyonu oldu. Müsabakayı Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Kars Askf Başkanı Burhan Taş, Ağrı Askf Yönetim Kurulu Üyeleri ve sporseverler izledi.

 

Galip gelen takım İstanbul’da düzenlenecek olan Nike Türkiye Şampiyonasına katılacak.





Son Güncelleme: 01.06.2014 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.