26 Mayıs 2014 Pazartesi 23:42
Nike Halısaha Ligi Bölge Elemesi 30 Mayıs'ta Ağrı'da Yapılacak

Nike Halısaha Ligi Bölge Elemesi 30 Mayıs'ta Ağrı’da Yapılacak

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon  Başkanı Erkan Kösedağ, yaptığı açıklamada Nike Halısaha Ligi bölge elemelerinin Ağrı’da yapılacağını belirtti.

 

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından Nike firması sponsorluğun da Üniversite ve Lise kategorilerinde yapılan müsabakalar sonucu illerde birinci olan takımların belli olduğunu söyleyen Aslan; “ İllerde Üniversite kategorilerinde birinci olan takımlar belirlendi. Şimdi bölgesel birinciler belirlenecek. Bölgesel müsabakalar sonucunda birinci olan takım İstanbul ilinde düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılacak” dedi.

 

Nike Halısaha Ligi bölge finali 30 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00’da Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi ve Kars Kafkas Üniversitesi temsilcilerinin katılımı ile Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun kapalı halısaha tesislerinde oynanacak.  

Son Güncelleme: 26.05.2014 23:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.