04 Mart 2014 Salı 14:00
Okul Sporları Şampiyonası'na Ağrı Damgasını Vurdu

Isparta’da yapılan Türkiye Okul Sporları Şampiyonası’nda kayaklı koşu ve slalom müsabakalarına Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi damgasını vurdu.

 

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Isparta’da 1-3 Mart tarihleri arasında yapılan şampiyonanın kayaklı koşu ve slalom müsabakalarında Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi damgasını vurdu. Genç kızlar ve erkekler, yıldız kızlar ve erkekler, küçük kızlar ve erkekler olmak üzere 6 kategoride 160 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, genç erkekler kayaklı koşuda Ömer Doğan Türkiye birincisi, genç kızlar slalom da Zozan Malkoç Türkiye birincisi, kayaklı koşuda Türkiye ikincisi, genç kızlar kayaklı koşuda Türkiye üçüncülüğünü ise yine Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nden Ayşe Saydam aldı.

 

 

Toplamda 2 Türkiye birinciliği, 1 Türkiye ikinciliği ve 1 Türkiye üçüncülüğü ile takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, yurtdışında düzenlenecek olan şampiyonada Türkiye’yi temsil edeceği belirtildi.




Son Güncelleme: 04.03.2014 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.