07 Mayıs 2015 Perşembe 21:08
Ömer Çeçen İspanya'ya Uğurlandı

 

Ağrı’lı Bedensel Engelli Sporcu Ömer Çeçen İspanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmak üzere İstanbul’ a gitti.

Burada Milli Takım ile birlikte İspanya’ya gidecek olan Ömer Çeçen, gitmeden önce İl Müdürü Cemil Budak’ı ziyaret etti. 2 Nisan 2015 tarihinde Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından düzenlenen, Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Avrupa Seçmeleri, Antalya'da gerçekleştirilmişti. Türkiye'yi Avrupa yarışmalarında temsil edebilmek için podyuma çıkan Ömer Çeçen performanslarıyla göz doldurdu.

63 sıklette gerçekleşen yarışmalarda, Ağrı’lı Ömer Çeçen Bedensel Engelli kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak İspanya Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı elde etti.  Bu başarı aynı zamanda Ağrı tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçti. İlk defa bir bedensel engelli sporcu, Ağrı’dan Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonasında mücadele edecek. Sporcu Ömer Çeçen ve Antrenörü Çetin Demir ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Budak’ı ziyaret ettiler.  Gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Budak, Avrupa Şampiyonasında sporcumuzu başarılar diledi. İnanıyoruz ki sporcumuz Ömer Çeçen müsabakadan en güzel dereceyi elde edecektir. Sporcumuza ve onu yetiştiren antrenörü Çetin Demir’e tebrik eder başarılarının devamını dilerim dedi. İl Müdürü Budak sporcuya eşofman takımı ve bir çift ayakkabı hediye etti.

Antrenör Çetin Demir ise yaptığı açıklamada; Sporcum Ömer Çeçen ile birlikte İspanya’ da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına çok iyi hazırlandık. İnşallah Ömer Çeçen ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edecektir dedi.

Avrupa Şampiyonasına katılacağı için çok mutlu olduğunu belirten Ömer Çeçen, maddi ve manevi olarak desteklerini benden ve tüm spor camiasından esirgemeyen il müdürümüz Cemil Budak’a çok teşekkür ederim dedi. İspanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası 13-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

omer-cecen-ispanya’ya-ugurlandi.jpgomer-cecen-ispanya’ya-ugurlandi-001.jpg

Son Güncelleme: 07.05.2015 21:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.