11 Kasım 2015 Çarşamba 15:35
Önder Baydar Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi

26 okulun başvuru yaptığı turnuvada ilk maçlar 11 Kasım Salı günü başlayacak ve final karşılaşması 24 Kasım Salı günü oynanarak kupa sahibini bulacak.
 

Turnuvanın bu sezon ilk olduğunu söyleyen Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, " Bu sezon ilk defa başlattığımız bu turnuva ile hem eğitim camiamızı Kasım ayı içerisinde anmak, hem de onları futbol ile bir araya getirmek istedik.  İnşallah her yıl geleneksel hale getirmek istediğimiz bu turnuvayı, edebiyete intikal etmiş, eğitimcilerimiz anısına düzenleyeceğiz.

2015 yılı turnuvasını, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Alpaslan İlk Okulu Müdürü, eğitimci Önder Baydar adına düzenleyeceğiz. İlerleyen yıllarda Metin  Yenigün, Yiğit Demir gibi eğitim camiasının değer verdiği isimler adına da turnuva yapacağız. " dedi

Son Güncelleme: 11.11.2015 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.