26 Ağustos 2016 Cuma 12:19
OsmanlıSpor Tarih Yazmaya Devam Ediyor

Osmanlıspor'un Avrupa yürüşüşü devam ediyor... UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarılı temsilcimiz, Danimarka'daki ilk maçta 1-0 mağlup ettiği Midtjylland'ı rövanşta Tiago Pinto'nun golleriyle yıkıp tarihinde ilk kez gruplara kaldı: 2-0. Osmanlı Stadı'nda Ukraynalı hakem Evgeni Aranovskiy'in düdük çaldığı maçka temsilcimize turu getiren golleri; Tiago Pinto kaydetti. 20. dakikadaDelarge'nin şutunu kaleci Dahlin tokatladı. Meşin yuvarlağı önünde bulan Pinto, ilk yarının skorunu belirledi: 1-0. İkinci yarıya da atak başlayan Osmanlıspor, bir frikik kazandı. Topun başına gelen Tiago Pinto, yaklaşık 35 metreden kaleci Dahlin'i bir kez daha avlamayı başardı: 2-0. 69. dakikada Musa'nın ortasında Aminu Umar mutlak bir golü kaçırırken, kaleci Karcemarskas, uzatmalarda Olson'un vuruşunu önledi.

AKÇAY '18' DEDİ
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Avrupa kupalarındaki yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı. Osmanlıspor'un gruplardaki rakipleri bugün saat 14.00'te yapılacak kura çekimi sonrasında belli olacak.

'RÖVANŞ ÇOK ÖNEMLİYDİ' 
Osmanlıspor'un hocası Mustafa Reşit Akçay, konsantrasyonlarını yüksek tutarak kazandıklarını belirterek, "Rövanş maçı, kulübün, bizim ve oyuncularımızın kariyeri açısından önemliydi. Biliyorduk ki kalitemizi sahaya yansıtınca gereken skoru alacaktık. 3 günde bir maç yapma alışkanlığımız olmadığı için maç öncesi endişeliydik. Ama genel anlamda oyuna hakim olan, pozisyon bulan bizdik" diye konuştu.

TİAGO PİNTO: KALİTEMİZİ YANSITTIK
Gollerin sahibi Pinto güzel bir sonuç aldıklarını dile getirdi. Bir önceki maçta rakibi tanıma şansı bulduklarını dile getiren Pinto, "Biliyorduk ki kalitemizi sahaya yansıtınca gereken skoru alacaktık. Herkes görevini yaptı ve ortaya güzel bir sonuç çıktı" dedi..

Son Güncelleme: 26.08.2016 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.