07 Haziran 2016 Salı 23:33
Özbek: Galatasaray'a Layık Bir Antrenörle Yolumuza Devam Edeceğiz

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Galatasaray'a en faydalı çözümü üreteceğiz. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Galatasaray'ın layık olduğu bir antrenörle yolumuza devam edeceğiz." dedi.

1905 GSYİAD tarafından geleneksel yapılan iftar yemeği Galatasaray Adası'nda gerçekleşti. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in yanı sıra, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, yönetim kurulu üyeleri Nasuhi Sezgin, İsmail Sarıkaya, Burçin Aslan ve 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ile çok sayıda davetli katıldı.

Yeni üyelere plaket veren Başkan Dursun Özbek, burada basın mensuplarının teknik direktör konusuyla ilgili sorusunu cevaplarken, "Sportif AŞ'nin yönetimi yenilendi. Yeni üyelerle beraber bu konunun değerlendirmesi yapılıyor. Galatasaray için en faydalı çözümü üreteceğiz. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Galatasaray'ın layık olduğu bir antrenörle yolumuza devam edeceğiz. Fatih Hoca ise Galatasaray'a mal olmuş bir kimlik. Şu anda da çok önemli bir görevi var. Herkesin EURO2016'ya odaklanması, onun dışında da başka bir şey düşünmemesi gerektiği kanaatindeyim." dedi.

Başkan Dursun Özbek transfer politikasıyla ilgili soruları da cevaplarken, "Geçtiğimiz sezon eksiklerimizi gördük. Eksik yanlarımızı kuvvetlendirici oyuncular transfer edeceğiz. Belli bir bütçemiz de var. Bu bütçemiz çerçevesinde eksiklerimizi giderecek tedbirlerimizi alıyoruz. Zaten yeni oluşturduğumuz yönetim bu manada çalışıyor. Galatasaay'a en faydalı olacak çözümü üreteceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Yeni sezonda Galatasaray'a layık bir antrenörle yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek davete katılanlara da hitap etti. Galatasaray'ın her zaman Avrupa'da kupa kazanacağını söyleyen Başkan Özbek, "Euroleague'de ikinci olan takım her daim Galatasaray'ı izleyecek." dedi.

Geride kalan sezonda, futbol takımının ligde istediği yerde olamamasına rağmen Fenerbahçe'nin elinden Türkiye Kupası'nı aldığı vurgusu da yapan Başkan Özbek, amatör braşlarla ilgili de şunları söyledi:

"Galatasaray Spor Kulübü olarak her ne kadar futbolda biraz taraftarlarımızı ve camiamızı üzdüysek de genelde başarılı bir sportif sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Futbolda arzu edilmeyen bir sezon geçmesine rağmen sonunu iyi bağladık ve Türkiye Kupası'nı camiamıza hediye ettik. Ben bu uğurda emeği geçen herkese sporcularımıza yöneticilerimize özellikle taraftarımıza son derece büyük teşekkürlerimi gönderiyorum ve kuvvetli bir alkışı Türkiye Kupası'nı kazanan futbol takımı için istiyorum."

Başkan Özbek'in, konuşmasında yer verdiği bir diğer branş ise Galatasaray Kürek Takımı ve Yelken Takımı oldu. Başkanı Dursun Özbek, tarihi bir başarıya imza atarak Rio 2016 Olimpiyatları'na katılım hakkı elde eden kürekçiler Enes Kuşku ve Hüseyin Kandemir'i bugün makamında kabul ettiğini de belirterek kuvvetlice bir alkış da onlar için istedi ve sporcularını alkışlattı.

İftarda; İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlar için başsağlığı dileğinde bulunuldu.

1905 GSYİAD İFTARINA İLGİ BÜYÜKTÜ

Bu arada 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen iftar yemeği organizasyonuna katılım yüksek oldu.

Sarı kırmızılı kulüp Başkan Dursun Özbek ve bazı yöneticilerle temsil edilirken, Divan Başkanı İrfan Aktar da yemekte hazır bulundu. İftar yemeğine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in yanı sıra, kulüp divan kurulu başkanı İrfan Aktar, yönetim kurulu üyeleri Nasuhi Sezgin, İsmail Sarıkaya, Burçin Aslan ve 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ile çok sayıda davetli katıldı.

Ayrıca, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında şehit olan görevli ve vatandaşlar için başsağlığı dileğinde bulunuldu.

Son Güncelleme: 07.06.2016 23:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.