15 Nisan 2016 Cuma 15:24
Pereira'nın Caner gerekçesi açıklandı

Galatasarayderbisi öncesinde Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ile Caner Erkin arasında yaşanan husumet de takımdaki sıkıntıları iyiden iyiye gözler önüne serdi.

Portekizli hocanın, Caner Erkin konusundaki gerekçeleri dikkat çekti. Antrenmanlarda son derece isteksiz gözüken, fizik olarak da kendini geliştirmeyip tam tersi geriye doğru giden 27 yaşındaki yıldızın bu tavrının Pereira’yı mecburen bu yönde bir karar vermeye zorladığı ifade edildi.

Hasan Ali'nin yedeği olmak istemedi

Ayrıca Caner’in sürekli olarak disiplinsiz ve sinirli tavırlarının sıkıntı yaşattığı, Hasan Ali’nin yedeği olmayı kabul etmediği aktarıldı. Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen, bu nedenle sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen tecrübeli sol bekin ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İlk etapta Mersin İdmanyurdu maçının kadrosuna alınmayacağı ifade edilen Caner’in yüklü bir para cezasına çarptırılacağı da ifade edildi. Bunun haricinde yönetim cephesinde de yıldız oyuncunun bu tavırlarının hoş karşılanmadığı, sezonun en kritik maçı öncesi bu hareketin doğru olmadığı konuşuldu.

Son Güncelleme: 15.04.2016 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.