03 Ocak 2017 Salı 16:14
PFDK kırmızı kart gören Aurelien Chedjou'ya 3 maç ceza verdi

TFF'nin sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Galatasaray'ın, 28.12.2016 tarihinde oynanan Tuzlaspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde kupa kategorisinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada, Galatasaray'ın, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 12.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada, Galatasaray sporcusu Aurelien Chedjou'nun rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ve 13.000.-TL para cezasıile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Kamerunlu futbolcu, eğer takımdan ayrılmazsa cezasını Konyaspor, Elazığspor ve Karabükspor maçlarında çekecek.
 

Son Güncelleme: 03.01.2017 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.