29 Haziran 2016 Çarşamba 18:27
Ramil Guliyev Gözünü Yeni Başarılara Dikti

Romanya'nın Piteşti kentinde düzenlenen 69. Balkan Atletizm Şampiyonası'nda 100 ve 200 metre erkeklerde altın madalya kazanan milli atlet Ramil Guliyev, gözünü Avrupa Şampiyonası ve Rio Olimpiyatları'na çevirdi.

Fenerbahçe'nin sporcusu Ramil Guliyev, sarı lacivertli kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Balkan Şampiyonası'nda elde ettiği başarıya ilişkin görüşlerini şu şekilde ifade etti:

"Romanya'da yapılan Balkan Şampiyonası, gayet iyi geçti. Turnuvada, 100-200 metre yarışlarında kürsünün ilk basamağına çıktım. Güzel bir derece elde ettik. Milli forma altında böylesine güzel bir başarı elde etmek tabii ki mutlu ediyor. Balkan Şampiyonası'nda sadece ülkemi değil, Fenerbahçe'yi de en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Mücadele ettiğim her platformda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum."

Avrupa Şampiyonası ve Rio Olimpiyatları hakkındaki görüşlerini de paylaşan Ramil Guliyev, "Önümüzde bir Avrupa Şampiyonası var. Amsterdam'ın ev sahipliğinde 6-10 Temmuz tarihleri arasında 1928 Olimpiyatları'nın yapıldığı tarihi stadyumda yapılacak ve milli takım formasıyla madalya mücadelesi vereceğim. Çok önem verdiğim bir turnuva. Oradan da en iyi dereceyle ayrılmak istiyorum." dedi.

Avrupa Şampiyonası'nın ardından 2016 Rio Olimpiyatları'nin başlayacağını hatırlatan milli atlet, "Olimpiyatlar her zaman her sporcunun yarışmak istediği bir turnuva olmuştur. Orada olmak beni heyecanlandırıyor. Bundan dolayı da mutluyum. Ancak Olimpiyatlar öncesinde düşünmemiz gereken bir Avrupa Şampiyonası var. Şimdilik önceliğimi orada, ardından Olimpiyatları düşüneceğim." diyerek sözlerini noktaladı.

Ramil Guliyev Gözünü Yeni Başarılara Dikti

Son Güncelleme: 29.06.2016 18:27
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.