24 Mart 2015 Salı 23:50
Rıdvan Dilmen Ve Rüştü Rençber Ağrı'ya Geliyor

Türk Futbolunun efsane iki futbolcusu ve şimdilerin futbol yorumcuları Milli Futbolcular Rıdvan Dilmen ve Rüştü Rençber ile NTV Yorumcusu Murat Demiryas, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)'nin her yıl düzenlediği Yılın Spor Adamları Ödül Töreni'ne katılmak üzere 7 Nisan'da Ağrı'ya gelecekler.
 
NTV kanalında "% 100 Futbol" programında yaptığı yorumlarla, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Rıdvan Dilmen, Lig TV yorumcusu Rüştü Rençber ve NTV Yorumcularından Murat Demiryas'în katılacağı programla ilgili açıklama yapan Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ, " Her yıl, Yılın Spor Adamları Ödül Töreni adı altında gerçekleştirdiğimiz ve bu sezon 4.sünü düzenleyeceğimiz ödül törenimizde 32 kategoride ödül dağıtacağız. Bu önemli gecemize Türk futbolunun efsane isimleri Rıdvan Dilmen ve Rüştü Rençber'i davet ettik. İki önemli isim bu davetimizi geri çevirmedi. Biraz gecikmelide olsa 7 Nisan Salı günü Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan törenle ödüller sahiplerini bulacak. Aynı zamanda Amatör liglerde şampiyon olan takımlarımızda kupalarını alacaklar. Bu daveti bizim adımıza yapan Ege As Medya imtiyaz sahibi Muhammet Karasu'ya da ayrıca teşekkür ediyorum." dedi
 
Rıdvan Dilmen ile Rüştü Rençber'in yanı sıra İl protokolü ile birlikte, Cem TV, Tek Rumeli TV, TFF Erzurum ve Van Bölge Müdürlükleri Çevre illerin ASKF Başkanlıkları Sivil toplum örgütleri, sporun taban birliklerinin katılacağı programın renkli görüntülere sahne olması bekleniyor. 

Son Güncelleme: 18.07.2017 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.