23 Mart 2016 Çarşamba 09:30
Riekerink'ten Hollanda usulü feda! Olde Riekerink kimdir ?

Ne sözleşme, ne de ekstra bir ücret talep etti. Galatasaray Futbol Akademisi’nin başına geçmek adına imza atan Jan Olde Riekerink, 1 haftadır Florya’nın teknik patronu koltuğunda... Riekerink, Galatasaray’dan teknik direktörlük görevi için ne ekstra bir ücret ne de yeni bir sözleşme istedi... 

Sezon sonuna kadar Galatasaray Teknik Direktörü olarak görev yapacak olan Riekerink bu görev için toplam 51 bin Euro para alacak. Yani Hollandalı, Galatasaray teknik patronluğunu yine ayda 17 bin Euro maaş karşılığında yapacak.

SÜPER LİG'İN EN MÜTEVAZILARINDAN

RIEKERINK’in bu davranışı sarı kırmızılı teknik heyetin, Süper Lig’in en az maliyetli antrenör ekibi kadrolarından biri olmasını sağladı. Riekerink’in yardımcılığını yapan Orhan Atik’in maaşı ise ayda 12 bin TL. 

Son Güncelleme: 23.03.2016 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.