10 Temmuz 2015 Cuma 11:37
Robin van Persie, Fenerbahçe'de

Sarı-Lacivertliler transferde tüm dünyayı sarsacak bir bomba daha patlattı. Giuliano Terraneo, salı günü İngiltere’ye giderek, hem Robin van Persie ve menaceri Kees Vos, hem de Manchester United ile her konuda anlaşmaya varmıştı. Terraneo’nun bu ziyaretinin ardından Sarı-Lacivertliler, mutlu haber için geri sayıma geçmişti. Beklenen haber dün geldi. Robin van Persie, İngiltere’de Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçti. Uzun süren detaylı sağlık kontrolünde sapasağlam olduğu belirlenen Robin van Persie ile protokol imzalandı. Hemen ardından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na transfer görüşmelerinin başladığı bildirildi.

Pazar günü geliyor

İngiltere’deki eşyalarını toplamaya başlayan Van Persie’nin pazar günü İstanbul’da olması bekleniyor. Sarı-Lacivertli Yönetim, aynı Nani’de olduğu gibi Hollandalı süperstarı da özel uçakla Türkiye’ye getirecek. Ardından Şükrü Saracoğlu Stadı’nda müthiş bir imza töreni düzenleyerek gövde gösterisi yapacak. Törenin pazartesi günü yapılması bekleniyor.

108 Milyon TL’lik adam

Kariyerine Feyenoord’da başlayan 31 yaşındaki forvet, toplamda sadece 3 takımın formasını giydi. Van Persie, 2004 yılında 4.5 milyon Euro’luk (13.5 milyon TL) bedelle İngiliz devi Arsenal’in yolunu tuttu. Burada müthiş bir çıkış yakalayan Hollandalı oyuncu, adını dünyanın en iyi forvetleri arasında yazdırdı. Van Persie’nin 3. adresi, 2012 yılında 31.5 milyon Euro’ya (94.5 milyon TL) bedelle gittiği Manchester
United oldu.

Eşi Bouchra, Müslüman

Robin van Persie, hayatını Bouchra El Bali ile birleştirdi. Hollandalı yıldızın eşi Müslüman. Van Persie’nin Fenerbahçe’yi tercih etmesinde, Bouchra El Bali’nin Müslüman bir ülkede yaşamak istemesinin ve yıldız futbolcunun da yıllar önce eşine bu yönde bir söz vermesinin büyük etkisi olduğu iddia ediliyor. Ailesinin de Van Persie ile İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Çiftin Shaqueel isimli bir oğlu ve Dina isimli bir kızı bulunuyor.ay108423748manchester-engla.jpgmanunited-hd-wallpaper-van-persie_4.jpg

Son Güncelleme: 12.08.2016 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.