31 Aralık 2017 Pazar 19:45
Sam Allardyce, Cenk Tosun için risk almaya hazırım dedi!

Everton'a transfer olması beklenen Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cenk Tosuniçin flaş açıklamalar geldi. Everton teknik direktörü Sam Allardyce, düzenlediği basın toplantısında devre arasında yurt dışından alınacak transferlerin bir risk olduğunu belirtti.

"RİSK ALMAYA HAZIRIM"

İngiliz teknik adam, ''Devre arasında yurt dışından transfer yaptığınızda, bir risk almış olursunuz. Bu riski minimuma indirmek için hesaplamalar yapıyorum. Risk almaya hazırım'' şeklinde konuştu.
 

'ÇOĞU KEZ İYİ İŞLER YAPTIM''

Daha önceki devre arası transfer dönemlerinde iyi işler yaptığını belirten Allardyce, ''Önceden çalıştığım Sunderland ve Crystal Palace takımlarında devre arası transfer döneminden sonra çıkışa geçip ligde kalmıştık. Ocak ayı zorlu bir ay ancak çoğu kez iyi işler yaptım'' dedi.

Son Güncelleme: 31.12.2017 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.