05 Aralık 2016 Pazartesi 10:35
Şampiyonlar Ligi, Beşiktaş Dinamo Kiev Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda ?

 Beşiktaş rakibini deplasmanda mağlup ettiği takdirde grupta tüm hesaplar yeniden yapılacak. Spor severler Dinamo Kiev Beşiktaş maçının ne zaman hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacağını merak ediyorlardı.. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı Şampiyonlar Ligi'nde oldukça heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanacak olan kritik maçta Dinamo Kiev sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. İki takım arasında oynanan ilk maç VodafoneArena'da 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

Tüm futbolseverler kritik maçın ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olduğunu merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Dinamo Kiev Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir sezon geçiren Beşiktaş'ın kaderini Dinamo Kiev deplasmanında belli olacak. Siyah-Beyazlı ekip, Ukrayna ekibi ile karşılaşacak. Bu mücadeleden alacağı sonuç, Siyah-Beyazlı ekibin yoluna Şampiyonlar Ligi'nde mi yoksa UEFA Avrupa Ligi'nde mi devam edeceğini netleştirecek.

Grubun diğer maçında Benfica ile Napoli karşı karşıya gelecek. O mücadelenin sonucu da Beşiktaş'ı yakından ilgilendirecek. Zira, o maçtan çıkacak sonuca göre Kara Kartal'a gruptan çıkması için Dinamo Kiev karşısında beraberlik bile yetecek.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndan nasıl çıkar?

Şenol Güneş'in ekibi, Napoli ile Benfica'nın birbiriyle oynayacağı son haftada Dinamo Kiev'i yenmesi halinde 10 puana ulaşacak ve diğer maçın sonucuna bakmaksızın bir üst tura yükselecek. Bunda, siyah beyazlıların Napoli'ye karşı ikili averajda üstün olmaları büyük rol oynuyor.

Napoli ile Dinamo Kiev, İtalya'da oynanan mücadelede 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Dinamo Kiev gruptan kesin olarak elendi. Beşiktaş ise Avrupa Ligi'ne gitmeyi garantiledi. Napoli 8 puanda kaldı. Napoli, son maçında Benfica'ya yenilirse Beşiktaş'a Kiev deplasmanında gruptan çıkmak için 1 puan yetecek.

DİNAMO KİEV BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ukrayna'daki zorlu mücadele 6 Aralık Salı akşamı TRT1'den canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek. Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye'deki diğer yayıncısı Tivibuspor da mücadeleyi canlı ve şifreli olarak yayınlayacak.

Beşiktaş'tan açıklama

Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e konuk olacak olan Beşiktaş bu karşılaşmayla Devler Ligi'ndeki kaderini çizecek. Siyah beyazlılar, 6 Aralık'ta oynayacağı maçın deplasman biletleri ile ilgili de bir açıklama yaptı.

İşte Beşiktaş'ın Dinamo Kiev ile ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklama:

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile 6 Aralık'ta deplasmanda oynayacağımız mücadelede taraftarlarımız için ayrılan biletlerin satışı için talep toplanmasına başlanmıştır.

Son Güncelleme: 05.12.2016 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.