05 Nisan 2016 Salı 10:02
Şampiyonluğu bırak stada bak ? Beşiktaş Kasımpaşa Maç Sonu Açıklamaları ?

15 gündür radyo-TV, yazılı basın, sosyal medya ne Kasımpaşa’yı ne Derdiyok ne de Scarione’yi konuşuyor. Varsa yoksa yeni stat, stat, stat... Şampiyonluk yarışında en kritik haftalarda şampiyonluk kelimesini konuşan yok.

Sayın Orman tüm takımı santrada toplayıp muhteşem stadı gösterip şampiyonluk motivasyonu yaptığını sanıyorsunuz. Takımı Swissotel’de kampa alıyorsunuz ki, panoramik yeni stat görüntüsüyle Beşiktaşlı futbolcular, Kasımpaşa önünde sanki motive olup şaha kalkacak.'STAT'BULDUMCU!

Stat daha hazır değil Başkan. Seçim yarışına bir stat böylesine malzeme yapılırsa, kaybedilecek şampiyonluğun faturasını kimse kaldıramaz. Dün akşam tarihi bir hezimetten kurtulan Beşiktaş’ta sorumlu kim?1-) ‘Stat’buldumcuğuna dönmüş yönetim mi? 

2-) O yönetime bir öğretmen, bir pedagog, bir futbol adamı olarak izin veren ve ‘futbolcularımı şampiyonluk yolunda dağıtmayın’ diyemeyen Şenol Güneş mi?Savunma yok, panik var! (Attila Gökçe - Milliyet)

Anlaşıldı, bu lig daha çook su kaldıracak... Taraflar birbirlerine “pasta” ikram edecekler. Pastalar midelere oturacak. Stres, sinir bozukluğu, uykusuzluklar tavan yapacak. Peş peşe komplo öyküleri de okuyacak, dinleyeceksiniz... Ama sakin olun... Futbolun gerçeği böyle! Şampiyonluk mücadelesi denizdeki med-cezir gibidir. Birbirini izleyen git-gel’lerle sürüp gider. Kimse bilemez, nasıl biter? 

Oyuna dönersek... Beşiktaş çok istedi, çok mücadele etti. Pas kalitesini zirveye, topa sahip olma oranını yüzde 69’a çıkardığı bir maç sergiledi. Elbette hatalar, top kayıpları olacak. Bunlara akıl almaz savunma boşluklarını da eklemeliyiz. Ama ortada daha büyük bir gerçek var. Kasımpaşa da en az Beşiktaş kadar istedi. Peki maçı neden onlar kazandı? Onlar daha rahattı da, ondan!

Son Güncelleme: 05.04.2016 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.